Muffins cu ananas si halva (reteta de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 2787 vizualizari

 

cu multumiri Diei, de la ea am preluat reteta; eu doar am schimbat visinele cu ananas si am adaugat halva. Gand drag,Dia! :)

 

INGREDIENTE

Compozitia:

  • 300 gr faina
  • 100 gr. zahar
  • ananas din compot
  • cca 70 gr. halva
  • 250 ml sirop din compotul de ananas
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100ml ulei

Putin zahar pudra pentru decorat

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ananas si halva (reteta de post):

Amestecam siropul cu uleiul.

Separat amestecam zaharul cu faina, cu praful de copt, zaharul vanilat.

Cu ajutorul mixerului,incorporam masa uscata in cea lichida, amestecandu-le la viteza mica.

Asezam hartiute de briose in formele de silicon,impartim cantitatea de aluat obtinuta in forme, apoi asezam in fiecareforma cate o bucatica de halva si doua bucatele de ananas din compot.

Dam tava la copt (cuptor preincalzit ),la temperatura de 200 grade pentru 30 minute.

Facem testul cu scobitoarea , scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca prajiturelele si podram cu zahar.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ananas si halva (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

16.12.2013, 10:54

Minunati!

Alexandra Burz 1

16.12.2013, 14:25

interesanta combinatie...dar cu siguranta ff buna

abstract01 1

17.12.2013, 01:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!