Muffins cu ananas si halva (reteta de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 6661 vizualizari

 

cu multumiri Diei, de la ea am preluat reteta; eu doar am schimbat visinele cu ananas si am adaugat halva. Gand drag,Dia! :)

 

INGREDIENTE

Compozitia:

  • 300 gr faina
  • 100 gr. zahar
  • ananas din compot
  • cca 70 gr. halva
  • 250 ml sirop din compotul de ananas
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100ml ulei

Putin zahar pudra pentru decorat

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ananas si halva (reteta de post):

Amestecam siropul cu uleiul.

Separat amestecam zaharul cu faina, cu praful de copt, zaharul vanilat.

Cu ajutorul mixerului,incorporam masa uscata in cea lichida, amestecandu-le la viteza mica.

Asezam hartiute de briose in formele de silicon,impartim cantitatea de aluat obtinuta in forme, apoi asezam in fiecareforma cate o bucatica de halva si doua bucatele de ananas din compot.

Dam tava la copt (cuptor preincalzit ),la temperatura de 200 grade pentru 30 minute.

Facem testul cu scobitoarea , scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca prajiturelele si podram cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ananas si halva (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

16.12.2013, 10:54

Minunati!

Alexandra Burz 1

16.12.2013, 14:25

interesanta combinatie...dar cu siguranta ff buna

abstract01 1

17.12.2013, 01:28

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu portocale si scortisoara ( de post)