Orez cu morcovi si ciuperci (De post)

de oana_pisicutza16 in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 8335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   1conserva de ciuperci
  • 2 morcovi
  • ¾ cana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • Ulei
  • Sare, piper, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu morcovi si ciuperci (De post):

Se curata morcovii si ceapa


Se taie ceapa marunt si se dau morcovii pe razatoare


Ciupercile se scurg de apa si se trec sub un jet de apa, daca este nevoie se pot taia mai marunt


Se pune putin ulei intr-o cratita si se caleste ceapa


Se adauga morcovii pasta de ardei si ciupercile si se calesc si ele putin


Se pune apa si putina sare si se lasa sa fiarba


Se spala orezul si se scurge de apa


Cand sunt fieti morcovii si ciupercile se adauga orezul (se complecteaza cu apa daca este nevoie


Se adauga sare si piper dupa gust, se poate pune si vegeta


Se serveste calda

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu morcovi si ciuperci (De post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 20:06

iri iti multumesc

Sim0na 1

11.04.2012, 22:07

Daca-i orez, nu refuz o portie!!!

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 22:41

cu mare placere simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Şarlotă pariziană - reteta 500

ieri la 20:53

Chec sandwich croque monsieur

ieri la 20:32

Salata de fasole  ochi-negru

de Ksenya 4

ieri la 16:35

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Pilaf cu ciuperci pleurotus