Hummus cu sfecla

de Ela68 in Mancaruri de post, 14 Aug 2015 | 2636 vizualizari

 

N-as fi crezut ca exista atatea variante de hummus. Dupa ce-am preparat un hummus simplu, apoi unul cu avocado, am gasit aceasta combinatie, cu sfecla, de care m-am indragostit la prima degustare. Am pastrat reteta de baza, ajustand cantitatile in functie de adaosul de sfecla.

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut fiert
  • 1 sfecla rosie
  • 1 lingura tahini
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu sfecla:

1. Sfecla se coace sau se fierbe la abur, apoi se taie in bucati mai mici.

2. Pastram doua, trei linguri din zeama de la naut ( eu folosesc la cutie ), apoi il scurgem, il punem in blender, completand apoi cu restul de ingrediente.

3. Mixam pana obtinem o pasta fina, iar in cazul in care iese prea groasa, adaugam cele doua trei linguri din zeama oprita.

4. Humusul se poate servi cu lipii, sau crackers si se poate pastra la frigider pana la o saptamana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

15.08.2015, 22:12

- Andreea - 1

16.08.2015, 13:25

-Licurici- 1

17.08.2015, 08:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui nuar

de laura_n 7

la 17:42

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut