Cartofi cu mustar si usturoi

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 18899 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la prietena mea din Bacau.
Se prepara foarte simplu, rapid si sunt foarte aromati.

 

INGREDIENTE

  • - 6-8 cartofi potriviti
  • pentru sos:
  • - o lingurita mustar de care va place (eu am pus dulce)
  • - 1 lingura ulei (eu am pus de masline, dar merge foarte bine si cel de floarea soarelui)
  • - 3 catei de usturoi potriviti
  • - oregano uscat (eu nu am avut si am pus cimbru uscat)
  • - sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu mustar si usturoi:

Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete (1X1 cm).


Facem sosul amestecand mustarul, usturoiul pisat, uleiul, cimbrul, sarea si piperul. Turnam sosul peste cartofi si incepem sa amestecam bine, bine folosind mainile proaspat spalate sau...daca suntem pretentiosi, ne ajutam de o lingura mare.


Punem hartie de copt in tava mare a cuptorului, turnam cartofii imbaiati in sos si punem totul la cuptor, la 210 grade timp de 35 minute, pana devin aurii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

diana_k 1

21.03.2013, 10:33

Patricia Iordache 1

21.03.2013, 11:42

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 09:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin