Penne cu nuca si scotisoara de post

de Lavinia in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 2596 vizualizari

 

Mi-a facut Meri pofta si cum tin post aceste paste mi-au prins foarte bine :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 200 g nuci macinate
  • 150 g pesmet
  • 1 lingurita scortisoara
  • 180 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu nuca si scotisoara de post:

Intr-o craticioara pune la fiert apa iar cand incepe sa clocoteasca adauga sarea si 1 lingurita de ulei.

Adauga si pastele si lasa-le la fiert aprox. 10 minute.(incercati cu o furculita sa vedeti daca sunt fierte bine)

Intr-o tigaie pune uleiul la incins .

Amesteca nuca,pesmetul ,zaharul ,scortisoara si zaharul vanilat si adauga-le peste ulei amestecand continuu pentru a se cali uniform.

Scurge pastele de apa apoi adauga amestecul de nuca si pesmet si omogenizeaza.

Se servesc calde :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu nuca si scotisoara de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lavinia 1

18.11.2013, 08:49

Multumesc

susu 1

18.11.2013, 18:29

minunate, si mie imi plac, le fac cu branza si nuca cand nu e post

Lavinia 1

18.11.2013, 19:15

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L