Penne cu nuca si scotisoara de post

de Lavinia in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 2770 vizualizari

 

Mi-a facut Meri pofta si cum tin post aceste paste mi-au prins foarte bine :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 200 g nuci macinate
  • 150 g pesmet
  • 1 lingurita scortisoara
  • 180 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu nuca si scotisoara de post:

Intr-o craticioara pune la fiert apa iar cand incepe sa clocoteasca adauga sarea si 1 lingurita de ulei.


Adauga si pastele si lasa-le la fiert aprox. 10 minute.(incercati cu o furculita sa vedeti daca sunt fierte bine)


Intr-o tigaie pune uleiul la incins .


Amesteca nuca,pesmetul ,zaharul ,scortisoara si zaharul vanilat si adauga-le peste ulei amestecand continuu pentru a se cali uniform.


Scurge pastele de apa apoi adauga amestecul de nuca si pesmet si omogenizeaza.


Se servesc calde :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu nuca si scotisoara de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lavinia 1

18.11.2013, 08:49

Multumesc

susu 1

18.11.2013, 18:29

minunate, si mie imi plac, le fac cu branza si nuca cand nu e post

Lavinia 1

18.11.2013, 19:15

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci