Cartofi copti cu carne

de Florin A in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2016 | 543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr cartofi
  • 2 cepe rosii
  • o bucata de praz
  • cateva felii de ghimbir
  • 300 ml suc de rosii
  • cateva rosioare
  • rozmarin si sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu carne:

Carnea se spala si taie in cuburi mici.


Optional (datorita timpilor diferiti de gatire) pulpa de porc se rumeneste usor inainte.


Se asaza intr-un vas de yena incapator cuburile de carne, cartofii feliati sau taiati cuburi, ceapa si prazul, rosiile si cateva bucati de ghimbir.


Se condimenteaza dupa gust cu sare si rozmarin, se adauga sucul de rosii si se da vasul la cuptor pentru 60 de minute, la o temperatura de 200 grade.


Se servesc calzi. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate presara busuioc sau marar proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Camelya 1

08.01.2016, 20:22

Buuna mancarica !

Dya Daniela Andrei 1

08.01.2016, 20:45

Va multumim!

Anett 1

08.01.2016, 21:46

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu trei feluri de carne