Cartofi cu afumaturi in vin

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Dec 2010 | 1300 vizualizari

 

Ne plac la nebunie,insa in stomac si fiere fac ravagiiiii. Mai rarutz insa merge,iar cu muratura... e nebunie nu alta

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 250 ml vin alb
  • costita afumata 300 g
  • carnat afumat 300g
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu afumaturi in vin:

Se spala bine costita si carnatul , se portioneaza dupa care se pune la fiert in apa (1 canitza) 10 minute dupa care se pune vinul si se lasa sa fiarba inabusit cu capac aproximativ 15 minute.


Se curata ceapa se taie in 4-6 si se pune peste afumatura se lasa sa fiarba la foc mic.


Se curata cartofii, se taie in 6 (daca sant mai mari ) se pun peste afumatura si se fierb 20 minute (cat sa fie fierti cartofii). Se mai completeaza cu apa daca scade foarte tare. La final se pune patrunjel verde tocat


PS:la mine s-au cam zdrobit ce-i drept cartofii, dar gustul...a fost nebunie. Si cu castraveti muratiiiiiiiiiiiiii...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu afumaturi in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kamy 1

07.12.2010, 12:47

ce-mi plac afumaturile si nu am nimic...pot papa muuuult super mancarica 5f

giuliana 1

07.12.2010, 19:03

bunnnnnnnnnnn

mena29 1

07.12.2010, 23:22

Dai si mie???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi de pui ca la Brasov