Cartofi cu cascaval/ branza, preparati la microunde

de Ina in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 6992 vizualizari

 

Usor, rapid si gustos !

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. cartofi
  • 50 g. unt ( sau ulei de masline)
  • 200 g. cascaval si/sau branza
  • marar, patrunjel
  • delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval/ branza, preparati la microunde:

Cartofii taiati cubulete se pun intr-un vas special pentru microunde ( sau de yena ), se presara cu putin delikat si cubulete de unt, se acopera si se pun la microunde cca. 15 min. ( Eu am cuptor de 900W si pun cate 5 minute, amestecand cartofii intre reprizele de fiert, pentru a evita uscarea celor de deasupra).


Cand sunt fierti se acopera cu cascaval sau branza rasa si verdeata tocata. Se acopera si se mai dau 1 minut la cuptor.


Se scoate capacul cu grija, sa nu te friga aburii, apoi se amesteca continutul pentru ca pasta formata sa cuprinda toti cartofii .


Se servesc calzi !

 

TIPS-URI

1

Fara apa!

2

Foloseste un singur tip de cartofi ( de preferat soiul roz), deoarece timpii de fierbere sunt diferiti la diverse soiuri de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval/ branza, preparati la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Ina 1

16.04.2010, 21:58

Da, sunt excelenti! Cartofii se fierb in sucul propriu, care impreuna cu untul si cascavalul ras formeaza o pasta alba delicioasa.

ninuschcka 1

19.04.2010, 13:17

deci cartofii nu trebuiesc fierti inainte de ai baga in microunde?

Ina 1

19.04.2010, 15:16

Nu, nu se fierb separat si nu pui nici apa in cuptor. Vor capata consistenta de carfoti fierti , in cuptorul cu microunde.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hrenzele ca-n Maramures