Cartofi cu caşcaval la cuptor

de articook in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2010 | 8123 vizualizari

 

Reteta aceasta intra tot la "retete pentru studenti".
Este exagerat de simplu de facut si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • 2 oua
  • cascaval
  • maioneza { 1 galbenus, ulei, mustar, smantana/iaurt, lamaie }
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu caşcaval la cuptor:

 Puneti cartofii in coaja la fiert. Intre timp faceti maioneza dintr-un galbenus{ adaugati 1 lingurita sau 2 de mustar, bateti cu mixerul si adaugati pe rind ulei, continuati pana cand ati obtinut cantitatea dorita, condimentati cu sare, piper, busuioc uscat si lamaie } dupa ce e gata puneti pe rind cate o lingura de smantana/iaurt si continuati sa amestecati cu mixerul compozitia.

Cand sunt gata cartofii ii curatati si ii taiati felii nu prea subtiri, ii asezati intr-un vas care il veti introduce in cuptor { preferabil cu pereti inalti si din metal } peste un rand de cartofi puneti bucatele de cascaval, sare, piper pe urma iar cartofi si cascaval,etc. deasuprea se toarna ouale batute ca pt omleta si se baga la cuptor.

Lasati in cuptor cam 25 de minute la 180 °C. Pofta buna!

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu caşcaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

21.06.2010, 19:23

sunt tare gustosi

Bunica 1

21.06.2010, 20:43

Ce buni sunt cartofii tai !

articook 1

22.06.2010, 09:44

merci! ..sunt chiar buni si usor de preparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de pui