Cartofi cu costita afumata

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 6 Iun 2012 | 1774 vizualizari

 

Nu sunt mare amatoare de cartofi, dar la insistentele sotului am facut o mancarica de cartofi cu costita. A iesit foaaarte gustoasa si merge bine intr-o zi asa ploioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 700 g costita de porc afumata
  • 1500 g cartofi curatati
  • 800 ml apa
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1 lg pasta de tomate
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu costita afumata:

1. Punem costita la rumenit (eu am o oala de tuci numai buna la facut asemenea ispravi;) vreo 8 minute (fara ulei).


2. Taiem ceapa si morcovul fasii, le aruncam peste costita si lasam cateva minute.


3. Taiem cartofii (curatati) in cuburi si ii spalam bine, apoi ii punem si pe ei peste costita.


4. Turnam 800 ml de apa peste costita aburinda, punem capac si lasam la foc mare cam 10 minute.


5. Puneti gogosarul taiat in felii mari si mai lasati pe foc pana fierb cartofii (15-20 min).


6. Pasta de tomate, sarea si piperul le puneti cu 5 minute inatnte de a inchide focul.


7. Pentru un gust mai intens eu am pus si o lingura mix de legume uscate si niste marar proaspat.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

_Alina_ 1

07.06.2012, 09:06

Iri_love, nu numai ca da bine, dar pare si mai gustoasa

mihaelar63 1

07.06.2012, 09:31

Parca putina costita da alt farmec tocanitei de cartofi

_Alina_ 1

07.06.2012, 09:43

Asa e Mihaela! Cum ar spune socrul meu "e cea mai buna leguma" adaugata tocanitei de cartofi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti