Cartofi cu crusta la cuptor

de diana_k in Mancaruri de legume, 24 Feb 2012 | 2836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3-4 oua
  • 50 grame cascaval
  • 5 linguri de smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crusta la cuptor:

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza feliile de cartofi . Ouale le batem bine, adaugam cu sarea, piperul, cascavalul razuit si smantana si patrunjelul tocat marunt. Aceasta compozitie se toarna peste cartofi si se introduce vasul in cuptorul incalzit.


Se coc pana se rumeneste frumos deasupra si s-a legat sosul cu cartofii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crusta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

24.02.2012, 20:01

imi place cum arata

diana_k 1

24.02.2012, 21:18

multumesc

RuxyRux 1

24.02.2012, 23:18

Foarte foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor