Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 24312 vizualizari

 

Un gust...desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mari
  • 5 catei usturoi
  • 300 gr feta
  • 300 smantana
  • sare dupa gust
  • 150 gr parmezan ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor:

Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca.

Se unge o tava de yena( sau de care avem) cu unt. Se aseaza cartofii, se pune deasupra usturoiul zdrobit, branza feta, apoi smantana si la sfarsit parmezanul ras.

Se da tava la cuptor la 200 grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu lapte de migdale