Cartofi cu kaiser si branza feta

de madab in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2015 | 31982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi
  • 300 g kaiser
  • 100 g branza feta
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaiser si branza feta:

Cartofii se curata, se spala si se taie felii, dar nu pana la capat. Kaiserul se taie felii si se pune intre feliile de cartofi. Se preincalzeste cuptorul si cand cartofii sunt umpluti se pun intr-o tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor la temperatura medie. In tava nu se pune nimic (ulei sau apa), caci vor lasa cartofii. Dupa ce cartofii sunt facuti, se scurge apa lasata in tava, se rade branza peste ei si se dau iarasi la cuptor pentru cateva minute. Se servesc calzi. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaiser si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute