Cartofi cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 5006 vizualizari

 

Sunt un fel de cartofi taranesti

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi noi mai maricei
  • 1 bucata mica de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 30 ml vin alb
  • sare/piper
  • unt
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaizer si ardei gras:

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame).

Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute se adauga si kaizerul taiat cuburi,stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora alcoolul.

Se adauga feliutele de ardei gras,condimentam,punem putin unt si dam tigaia la o parte.

Cartofii se scurg de zeama si se pun in tigaie,adaugam putin unt daca este nevoie,condimentam si amestecam cu grija.

Se presara patrunjel prospat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci