Cartofi cu mustar

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 4991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri mustar
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita susan
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu mustar:

Curatam cartofii si ii taiem felii mai groase. Daca sunt mai mici se taie sferturi.


Usturoiul pisat il amestecam cu uleiul iar apoi adugam mustarul, boabele de mustar, susanul si cimbrul.


Condimentam cartofii cu sare si piper iar apoi ii amestecam cu mujdeiul.


Punem cartofii in tava si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kamy 1

04.02.2011, 18:12

trebuie sa-i incerc si eu

La Ancuta 1

04.02.2011, 23:37

Sper sa-ti placa Kamy

ANCA 1

07.02.2011, 01:43

fff misto ideea, ii fac si eu zilele astea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata(batuta)