Cartofi dulci&albi cu ceapa rosie la cuptor, in stil asiatic

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 15861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru legume
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • ½ lingurita piper verde macinat
  • ½ lingurita negru verde macinat
  • 1 lingurita sare
  • 2 x anason stelat
  • 2 cepe rosii mari, curatate si taiate mare
  • 3 cartofi albi, curatati si taiati cubulete
  • 2 cartofi dulci, curatati si taiati felii
  • 1 lingura ulei de nuci sau ulei vegetal
  • Pentru glazura
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingura ulei de nuci sau ulei vegetal
  • zeama de lamaie, pentru servire (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci&albi cu ceapa rosie la cuptor, in stil asiatic:

Incalzeste cuptorul la 220ᵒC.

Macina toate condimentele.Intr-un vas, amesteca legumele cu condimentele macinate si 1 lingura ulei de nuci sau ulei vegetal.Pune toate legumele intr-un vas termorezistent si da-le la copt 25 minute.


Intre timp, amesteca sosul de soia cu 1 lingura ulei de nuci si 4 linguri apa rece.Dupa cele 25 minute, scoate legumele din cuptor, stropeste-le cu glazura preparata, apoi mai da-le la copt inca 20-30 minute pana cand s-au facut.Serveste-le cu zeama de lamaie, daca doresti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci&albi cu ceapa rosie la cuptor, in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Ina 1

14.11.2012, 20:46

te-am dat disparuta
Bine-ai revenit!

Ina 1

14.11.2012, 20:48

Acum vad ca-i veche reteta )) Ma induceti in eroare

babi5 1

18.06.2013, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti