Cartofi la tigaie cu sos de branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 1669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti in coaja
  • 3 ardei difertit colorati
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. smantana (20% grasime)
  • 200 gr. branza frantuzeasca cu mucegai alb
  • 100 gr. mozarella
  • marar verde
  • seminte de chimen (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu sos de branza:

Spalam bine cartofii apoi ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei.


Ii trecem sub jet de apa rece dupa ce au fiert, ii curatam de coaja si ii zdrobim cu mana.


Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, se taie cubulete si se coc in tigaia antiaderenta la foc potrivit pana se inmoaie. Presaram sare si piper dupa gust.


Amestecam smantana cu bucatile de branza frantuzeasca si mozarella, apoi adaugam amestecul peste ardeii copti in tigaie.


Amestecam pana se topesc branzeturile si obtinem un sos de consistenta unei creme.


Presaram marar verde, amestecam din nou iar la final adaugam cartofii fierti si zdrobiti.


Inainte de servire presaram seminte de chimen.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Constelatialeu 1

02.12.2014, 19:44

Bya Ralu 1

02.12.2014, 19:46

buni

Rocsi 1

02.12.2014, 22:04

Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tigaie, cu salata asortata