Cartofi cu pulpe la cuptor

de AnyCostescu in Pui, 14 Aug 2012 | 15930 vizualizari

 

Aceasta reteta este o reteta foarte simpla, rapida care de multe ori ne salveaza..eu am apucat sa fac poze doar inainte de preparare pentru ca dupa ce am scos vasul din cuptor in cateva minute era gol :)

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 4 copanele
  • condimente( fiecare dupa gustul lui)
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pulpe la cuptor:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in ce forme doriti..se aseaza un rand de cartofi in vasul yena apoi punem copanelele apoi iar cartofi. se condimenteaza cartofii si carnea..se pun cele 3 linguri de ulei..eu am acoperit vasul yena cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit. Dupa ce au trecut cele 30 de minute am scos folia de aluminiu de pe vas si am mai lasat 10 minute ca sa se rumeneascaa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_duceag 1

23.08.2012, 22:34

bun venit, Any!

lili 1

05.11.2012, 19:55

Bucataras Monica 1

22.04.2013, 14:20

era si normal sa se goleasca la felul cum arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui cu capere și ciuperci marinate