Cartofi cu sunca la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 4726 vizualizari

 

M-am dus acu ceva timp la o prietena a mamei si am gasit intr-o revista ce o avea aceasta reteta asa ca am pus-o si eu in practica..

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 bucata sunca
  • cascaval
  • ulei
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sunca la cuptor:

Cartofii ii curatati,ii spalati si ii taiati felii rotunde dar putin mai groase.

acestia ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,ii stropiti cu putin ulei,ii condimentati cu sare,piper si boia de ardei dulce.

sunca o taiati patratele mai maricele si puneti cate o bucata pe fiecare felie de cartof.

acoperiti tava cu staniol si o dati la cuptorul incins 40-45 min.

cascavalul il dati pe razatoarea mica.

dupa 45 de min,scoateti tava din cuptor,luati staniolul ,puneti cascavalul ras si o mai dati 5 min la cuptor pentru a se topi cascavalul.

ii serviti alaturi de o salata sau de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui