Tarta cu cascaval afumat

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 1034 vizualizari

 

Cam multe bunatati am de recuperat pentru voi cat am luat o pauza.
Voi incepe cu aceasta minunata tarta cu un gust super deosebit.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 200 g faina
  • 75 g unt
  • sare
  • 2 linguri apa rece
  • Umplutura
  • 300 g cascaval afumat
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde (optional)
  • putin marar verde (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval afumat:

Amestecam ingredientele pentru blat cu robotul sau cu mana, facem o sfera si o lasam la frigider 30minute.


In acest timp, intr-un castron amestecam cascavalul ras, smantana amestecata cu lapte, sare, piper, ouale batute si ingredientele optionale.


Aluatul il punem in tava de tarta si cu grija intindem o foaie cu degetele pana sus la nivelul formei si intepam cu furculita. Rasturnam compozitia si lasam la cuptor 30-40 minute, apoi se poate servi.

 

TIPS-URI

1

in functie de cuptorul fiecaruia,tarta se poate tine mai mult de 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ianculubita 1

26.05.2013, 08:49

E buna,are si un gust deosebit de la cascaval!!

babi5 1

07.06.2013, 10:02

Arata bine si sunt convinsa ca este si foarte buna

ianculubita 1

07.06.2013, 16:15

Asa este!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cascaval olandez