Tarta cu cascaval afumat

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 890 vizualizari

 

Cam multe bunatati am de recuperat pentru voi cat am luat o pauza.
Voi incepe cu aceasta minunata tarta cu un gust super deosebit.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 200 g faina
  • 75 g unt
  • sare
  • 2 linguri apa rece
  • Umplutura
  • 300 g cascaval afumat
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde (optional)
  • putin marar verde (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval afumat:

Amestecam ingredientele pentru blat cu robotul sau cu mana, facem o sfera si o lasam la frigider 30minute.

In acest timp, intr-un castron amestecam cascavalul ras, smantana amestecata cu lapte, sare, piper, ouale batute si ingredientele optionale.

Aluatul il punem in tava de tarta si cu grija intindem o foaie cu degetele pana sus la nivelul formei si intepam cu furculita. Rasturnam compozitia si lasam la cuptor 30-40 minute, apoi se poate servi.

 

TIPS-URI

1

in functie de cuptorul fiecaruia,tarta se poate tine mai mult de 30 minute

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu cascaval afumat-0
Tarta cu cascaval afumat-1
Tarta cu cascaval afumat-2
Tarta cu cascaval afumat-3
Tarta cu cascaval afumat-4
Tarta cu cascaval afumat-5
Tarta cu cascaval afumat-6
Tarta cu cascaval afumat-7
Tarta cu cascaval afumat-8

COMENTARII (10)

ianculubita

ianculubita 1

26.05.2013, 08:49

E buna,are si un gust deosebit de la cascaval!!

babi5

babi5 1

07.06.2013, 10:02

Arata bine si sunt convinsa ca este si foarte buna

ianculubita

ianculubita 1

07.06.2013, 16:15

Asa este!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!