Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2015 | 3035 vizualizari

 

O tarta pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 1 cutie de branza pufoasa Delaco
  • 1 ardei kapia rosu
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco:

Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .


Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le ungem cu branza pufoasa Delaco,presaram cascaval ras,feliute de sunca si rondele de ardei kapia.Presaram oregano si da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Aletta 1

16.10.2015, 18:46

o minunatie

Rocsi 1

16.10.2015, 20:36

Super buna, vezi ca vin la masa

Andra_Constantinescu 1

17.10.2015, 08:52

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melci cu cascaval cu afumatura