Cartofi cu usturoi verde si naut

de katty in Mancaruri de post, 29 Mar 2017 | 636 vizualizari

 

Retete  de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr naut fiert si scurs
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper macinat
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi verde si naut:

Curatam usturoiul, il spalam si il taiem subtire. Tocam si mararul fin. Punem usturoiul la calit in uleiul incins. Cand usturoiul a inceput sa se inmoaie, adaugam nautul. Il lasam cateva minute, apoi adaugam sare, piper, boiaua si mararul tocat. Luam de pe foc.

Fierbem cartofii bine spalati, in coaja, in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, ii luam de pe foc, ii scurgem si ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii curatam si ii taiem felii. Ii amestecam cu compozitia cu naut. Asezam compozitia intr-o forma termorezistenta pe care o dam la cuptor, cu 10 minute inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi verde si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oanapl 1

29.03.2017, 19:33

Buni, buni!

Rocsi 1

29.03.2017, 21:14

noiinbucatarie 1

31.03.2017, 10:00

buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus