Cartofi Duchesse

de Retete cu Margareta Cismasiu in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2015 | 1290 vizualizari

 

"Cand n-ai ce face,iti cauti de lucru".Exact asta am facut si eu.M-am jucat un pic cu piureul si cu posul si au iesit acesti minunati cartofi Duchesse pe care demult voiam sa-i fac.Azi le-a venit randul si am fost incantata de ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 500gr piure de cartofi,
  • 2 galbenusuri,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara.
  • Piureul l-am facut din aprox.350gr cartofi,
  • 50gr unt,
  • 100gr samntana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Cartofii fierti se paseaza,se adauga untul si smantana.Se mixeaza in continuare pana rezulta un piure fin.Se adauga galbenusurile,sarea,piperul si nucsoara.Se umple posul la care s-a pus un dui stelat.In tava tapetata cu hartie de copt se formeaza mici gramajoare.Se dau pentru 20 min la cuptor.


Se sevesc ca atare sau ca garnitura langa carne.Sunt buni atat calzi cat si reci.





 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de savoare se poate adauga in compozitie branza telemea sau cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

24.02.2015, 20:05

De cand tot zic ca ii fac si inca nu le-a venit randul!

MOKUSKA 1

25.02.2015, 17:58

ce bune sunt, nu am facut inc. neaparat de incercat

miki_a 1

25.02.2015, 18:19

Au un aspect deosebit, buni de pus pe platouri festive dar si pentru rasfatul personal!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse