Cartofi frantuzesti

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2011 | 9779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 5 oua fierte tare
  • 10 feli muschi file afumat
  • un gogosar
  • 3 bucati ceapa verde
  • 200 g mozzarela
  • 200 ml smantana
  • unt pentru uns tava
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Am pus cartofii in coaja la fiert in apa cu sare.Intre timp am curatat si taiat ouale.Am dat mozzarela pe razatoare,am amestecat-o cu smantana si am sarat-o putin.Am spalat ,curatat si taiat ceapa si gogosarul.Am taiat feliute muschiul file.


Cand cartofii au fost fierti i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele.


Am uns o tava bine cu unt si am asezat un rand de rondele de cortofi fierti.


Am pus peste cartofi ouale taiate,muschiul file si iar un strat de cartofi.


Daca mancati mai sarat se mai poate condimenta straturile de cartofi.


Am pus peste ultimul strat de cartofi ceapa verde si gogosarul.


Am turnat deasupra mozzarela amestecata cu smantana.


Am pus tava la cuptor cca o ora la foc potrivit.


A iesit ceva delicios!Am servit cartofii frantuzesti cu clatite cu sunca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mena29 1

26.05.2011, 20:48

Arata minunat!

madalinailie 1

29.05.2011, 13:44

foarte bun si asa de frantuzesc te pup si astept noi retete

MIUTA 1

29.05.2011, 14:56

Multumesc Mena,Madalinailie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor