Cartofi frantuzo-secuiesti

de Adinuta san in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 3830 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca gatesc si eu mai autohton!
Am adaptat putin reteta de cartofi frantuzesti pe care o face mama.Carnatii secuiesti au paprika in ei si sunt putin iuti sau piscaciosi cum zic fetele pe bucataras!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari fierti
  • 4-6 oua fierte tari
  • o cutie mica de smantana
  • 1 carnat secuiesc
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzo-secuiesti:

Se taie cartofii,carnatul si ouala in felii rotunde.

Eu fac de obicei intr-o forma de chec de silicon.

Se unge putin forma si se adauga un strat de cartofi,unul de oua,unul de carnati si se pune smantana peste.

Se continua cu straturile pana se termina ingredientele.

Se termina cu smantana si se da la cuptor.



Se tine cam 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzo-secuiesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

elena1988 1

26.01.2011, 16:13

Teo 1

26.01.2011, 20:33

imi place combinatia !

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:19

Ma risc sa gust

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cas afumat