Cartofi gratinati

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 3654 vizualizari

 

Un preparat care se poate servi ca atare sau ca garnitura, cum am procedat si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1500 g cartofi
  • 2 cepe
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei (dupa gust)
  • cascaval afumat -o felie buna
  • 3 linguri parmezan
  • patrunjel tocat
  • seminte de in
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza si se pun la fiert in apa cu sare.


Pana fierb cartofii, intr-o tigaie punem in 30 ml ulei (pe care l-am lasat la incins inainte) ceapa taiata mai mare la calit cu condimentele.


Dupa ce cartofii s-au fiert, se scurg si se pun intr-un vas de yena. Peste acestia se pune ceapa calita cu condimente si ulei si se mersteca usor fara a zdrobi cartofii. Cascavalul afumat rupt bucatele, parmezanul si semintele de in se pun si ele de-asupra. Se pune verdeata.


Se pune tava la cuptor pana se ce rumeneste putin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

cipriano 1

15.02.2013, 12:31

dacà ai pus cascaval afumat,,nu cred cà e nevoie de parmeggian pt,và cascavalul afumat deja ài dà sapoarea forte ..ial ca pe un consiglio de la un chef..

alilianaa 1

15.02.2013, 17:02

Multumesc Cipriano! E bine de retinut!

babi5 1

26.06.2013, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta