Cartofi gratinati

de Ina in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 8919 vizualizari

 

Dupa atata carne, merge si o mancare ovo-lacto-vegetariana

 

INGREDIENTE

     

  • 800 g. cartofi
  • 100g unt
  • 5 oua
  • 2 linguri cu lapte
  • o lingura cu smantana
  • 100 g. cascaval
  • sare si piper
  • patrunjel
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii sau rondele si se prajesc in unt.


Se unge un vas termorezistent cu unt, se aseaza un rand de cartofi peste care se presara sare si piper, apoi iar cartofi, iar sare si piper...pana termini cartofii.


Ouale le bati bine cu putina sare, marar, o lingura de smantana si 2 linguri de lapte, apoi le adaugi peste cartofi.


Razi cascavalul si presari jumatate din cantitate peste cartofi. Dai la cuptor pana ce totul capata culoare aurie ( oul se umfla si cuprinde intreaga cantitate de cartofi ). Cand e aproape gata, presari si restul de cascaval ras, apoi patrunjel verde si mai dai 5-10 minute la cuptor.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

29.04.2010, 08:30

Ina,cand i-o veni randul))ieri mi s-au stricat socotelile).am inceput ciorba la pranz si-am terminat-o aseara la 9).a venit cezar',m-a invitat la oras, am inchis tot si-am plecat).asa ca n-am facut cartofii.ii fac azi.

Ina 1

29.04.2010, 19:12

ok, eu acum sunt la branzoaice

babi5 1

02.10.2013, 10:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca