Cartofi gratinati

de Roxana in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 12042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • o cutie smantana mica (150ml)
  • vegeta
  • 100gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Se curata cartofii si se taie in 4,apoi ii fierbem cam de trei sferturi.

Cand sunt fierti se scot cu o paleta si se pun intr-o tava, se pune smantana batuta cu vegeta si se amesteca bine, apoi se presara cascavalul ras.

Se dau la cuptorul incalzit pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv barcute de cartofi, umplute cu ciuperci si cascaval