Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 4462 vizualizari

 

Acesti cartofi gratinati sunt deliciosi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi,
  • 300 gr branza,
  • 100 gr cascaval,
  • 250 gr smantana,
  • 7 oua,
  • sare,
  • piper,
  • cateva felii de kaizer.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână:

Cartofii i-am fiert separat, i-au curatat si i-am taiat felii.



Am fiert si 5 din cele 7 oua, le-am curatat si le-am feliat.



Am uns o tava cu putin ulei, apoi am asezat un strat de cartofi si unul de oua.



Am adaugat branza rasa, apoi inca un strat de cartofi si feliute de kaizer.



Am amestecat cele 2 oua bine, am adaugat peste ele sare, putin piper alb si smantana. Am turnat compozitia omogena in tava, iar la final am pus cascavalul ras.



Am lasat in cuptor o jumatate de ora la foc mediu. De obicei ii las mai mult dar acum cartofii erau deja fierti.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MIUTA 1

21.04.2011, 11:51

divainbucatarie 1

21.04.2011, 13:19

mamaieelena 1

22.04.2011, 08:31

bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci