Orez prăjit cu ou și legume

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2013 | 8798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g orez cu bobul lung fiert cu o zi înainte și ținut la frigider,
  • 4 linguri ulei vegetal,
  • 2 linguri sos de soia,
  • 2 linguri sos de stridii,
  • 2 ouă bătute,
  • 4+1 fire de ceapă verde,
  • 200 g legume congelate (mazăre, morcov, porumb),
  • sare,
  • piper alb proaspăt,
  • 1 fir ceapă verde,
  • 1 lingură coriandru sau pătrunjel verde tocat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prăjit cu ou și legume:

Încingem uleiul într-un wok, adăugăm 4 fire de ceapă verde tocate mărunt și le călim câteva secunde. Adăugăm ouăle bătute și amestecăm bine. Adăugăm legumele decongelate, apoi orezul de la frigider. Amestecăm bine. Condimentăm cu sosul de soia și cel de stridii, cu sare și piper alb proaspăt măcinat. Oprim focul. Presărăm deasupra coriandru tocat mărunt și un fir de ceapă verde tocat.

Servim ca atare sau ca o garnitură la pește sau o mâncare cu carne.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prăjit cu ou și legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

diaconta 1

21.02.2013, 20:30

ce bine arata

Rocsi 1

21.02.2013, 20:54

elucubratiiculinare 1

21.02.2013, 22:33

ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu legume