Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 24 Dec 2015 | 1657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr branza sarata
  • 100 gr branza de burduf
  • o jumatate de piept de pui
  • 4 felii de rasol afumat de porc
  • 2 oua si 100 gr de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura:

Se taie cartofii in felii subtiri, iar carnea in cuburi mici.


Intr-un vas de cuptor, se asaza cate un strat de cartofi, unul de branza (sarata, de burduf si casacval) si unul de carne (de pui si afuamtura).


Se toarna jumatate din cantitatea de ou batut cu smantana si se continua aseazarea ingredientelor in straturi, peste care se toarna restul compozitiei de ou cu smantana.


Se da vasul la cuptor pentru 60-70 de minte, la o temperatura de 180 grade.


Se servesc calzi! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Eu nu am avut afumatura la timp (cineva a intarziat cu ea) si am pregatit-o separat, adaugand-o abia la sfarsit deasupra cartofilor gratinati. Recomand insa sa se adauge la un loc cu restul ingredientelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.12.2015, 14:00

Nu mananc eu branza de burduf, nici sarata, dar preparatul tau arata intr-un mare fel. Bravo!

laura_n 1

30.12.2015, 16:36

vaai de mama mea... ))))

Andreea Caroline 1

30.12.2015, 18:12

WOW ... arata atit de bine !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu sos de ceapa si morcov