Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor

de ralu_ca in Porc, 24 Mai 2013 | 30174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 3 felii pulpa porc
  • 100 g smantana
  • 150 g branza telemea
  • 50 g cascaval delaco
  • 6 oua
  • 6 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor:

Pentru inceput am curatat cartofii, i-am taiat felii si i-am pus la fiert in apa cu sare, pana am considerat ca sunt fierti 85 %. Feliile de pulpa le-am fript pe gratar, dupa care le-am taiat bucatele mici. La fel si ceapa verde am taiat-o feliute.


Intr-un castron am amestecat ouale cu sare, piper si smantana.


Am pregatit un vas de yena pe care l-am uns cu unt si am asezat feliile de cartofi, am turnat amestecul din oua cu smantana, am ras branza, putin cascaval, am presarat bucati de carne, iar cartofi, amestec , bucati de carne, am ras cascaval si branza si pe deasupra ceapa verde si la final cartofi, ceapa verde si multa branza si cascaval ras.


Am introdus la cuptor pana se rumeneste foarte bine.


Pofta sa aveti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

babi5 1

03.06.2013, 09:22

Multe calorii dar nu-i rau

marianascarlat 1

11.06.2013, 20:44

ce bunatate!

Sidy 1

17.12.2014, 08:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut