Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor

de ralu_ca in Porc, 24 Mai 2013 | 34995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 3 felii pulpa porc
  • 100 g smantana
  • 150 g branza telemea
  • 50 g cascaval delaco
  • 6 oua
  • 6 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor:

Pentru inceput am curatat cartofii, i-am taiat felii si i-am pus la fiert in apa cu sare, pana am considerat ca sunt fierti 85 %. Feliile de pulpa le-am fript pe gratar, dupa care le-am taiat bucatele mici. La fel si ceapa verde am taiat-o feliute.


Intr-un castron am amestecat ouale cu sare, piper si smantana.


Am pregatit un vas de yena pe care l-am uns cu unt si am asezat feliile de cartofi, am turnat amestecul din oua cu smantana, am ras branza, putin cascaval, am presarat bucati de carne, iar cartofi, amestec , bucati de carne, am ras cascaval si branza si pe deasupra ceapa verde si la final cartofi, ceapa verde si multa branza si cascaval ras.


Am introdus la cuptor pana se rumeneste foarte bine.


Pofta sa aveti!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

babi5 1

03.06.2013, 09:22

Multe calorii dar nu-i rau

marianascarlat 1

11.06.2013, 20:44

ce bunatate!

Sidy 1

17.12.2014, 08:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi umplut cu legume si ghebe