Cartofi la cuptor cu antricot aromat

de Krystyan Trendy in Porc, 19 Noi 2013 | 1226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • rozmarin
  • oregano
  • 8 bucati de antricot de porc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu antricot aromat:

Antricoatele se spala cu apa rece,se condimenteaza cu oregano si rozmarin si se adauga sare .


Ustutoiul se curata de coaja ,se spala cu apa si apoi se zbrobeste cu aparatul .


Cartofii se curata de coaja , se spala cu apa rece ,apoi se taie felii mari.


Intr-o tava mai inalta unsa cu ulei asezam cartofii , adaugam putina sare ,asezam antricoatele ,adaugam usturoiul zbrobit si apa cat sa acopere .


Lasam tava in cuptor pana cand carnea este frageda si rumenita ,iar cartofii sunt rumeniti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu antricot aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dana_Retetegg 1

19.11.2013, 10:52

Rocsi 1

19.11.2013, 11:03

Ce bun!

Anett 1

19.11.2013, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar