Pulpa de porc marinata cu Vegeta

de -Licurici- in Porc, 27 Iun 2017 | 378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 1 plic Vegeta - condiment lichid cu usturoi pentru marinare
  • mustar - pentru sos.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata cu Vegeta:

Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.


Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.


Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent, apoi se asaza carnea.


Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 160 ob C, 2 ore.


Dupa 2 ore, se scoate folia si se mai lasa 30 min pana se rumeneste.


Sosul se pregateste din zeama de la carne si 2 linguri de mustar.


Zeama de la carne se amesteca, pe foc, cu mustarul 2-3 min, pana se ingroasa putin, apoi se pune intr-un bol.


Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata cu Vegeta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

28.06.2017, 12:35

Buna!

noiinbucatarie 1

02.07.2017, 13:26

mihaelar63 1

08.07.2017, 13:35

Buna pulpa marinata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc