Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Iul 2016 | 2755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 20 grame branza Feta
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta:

Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate partile, 10-13 mintue si sunt gatiti. La final se adauga cimbrul si se amesteca. Se transfera intr-un alt vas. 

Se taie dovlecelul cuburi si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, impreuna cu sare si piper, 5-8 minute.

Se adauga peste cartofi si se amesteca. 

Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei, presarati cu branza Feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul la vasul Zepter