Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 21 Dec 2018 | 2295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 200 grame carnati Frankfurt/crenvursti
  • 2 ardei grasi (eu am folosit verzi)
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 ceapa
  • 250 grame bacon/ kaizer
  • 1 lingurita cu varf mustar Dijon
  • 1-2 linguri crema de branza/ creme fraiche
  • cateva crengute de tarhon proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb 5-8 minute, apoi se scurg de apa. Se lasa putin la racit. 

Intre timp,  se taie ceapa julienne, ardeii cuburi si carnatii felii. Baconul se taie fasii, daca este nevoie, iar tarhonul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se prajeste baconul, la foc mediu, pana devine crocant. Se transfera pe o farfurie. 

In grasimea ramasa in tigaie, se soteaza ceapa pana devine translucida. Se adauga cartofii, carnatii si ardeii si se gatesc 15-20 de minute la foc mediu, amestecand frecvent. Se adauga baconul prajit si usturoiul si se mai lasa 1-2 minute. Se indeparteaza de pe foc si se adauga mustarul, crema de branza, tarhonul, sare si piper. 

Se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mirela0911 1

26.12.2018, 20:25

Ce bunatate!

Rocsi 1

28.12.2018, 19:53

Ahhhh, prea bun este totul!

dantes 1

29.12.2018, 10:05

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu masline si sos de rosii