Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante

de adasev12 in Pui, 4 Feb 2011 | 6252 vizualizari

 

pe cele care ati ramas flamande...va poftesc la cina...cam tarzior, dar bine si asa....

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui- cate doriti
  • cartofi-idem
  • maioneza dintr-un ou
  • patrunjel verde
  • salata verde+rosii
  • sare, piper, oregano
  • cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante:

aripioarele de pui le-am curatat bine, le-am parlit la aragaz de par si le-am pus la fiert in apa cu vegeta doar. cand s-au fiert le-am scos la racit.le-am presarat cu sare, piper si oregano si le-am taiat jumatati.


cartofii i-am curatat si taiat cubulete apoi i-am fiert in apa cu vegeta , i-am scurs si i-am lasat la racit.


am facut maioneza dintr-un galbenus.


cand s-au racit cartofii i-am presarat cu vegeta si i-am amestecat usor cu maioneza.


am pus pe farfurie si am presarat patrunjel verde taiat. am adaugat si cateva masline.


am batut un ou f bine, am adaugat pesmet direct in ou cat sa iasa asa ca o pasta nici subtire nici groasa, am dat bucatile de care prin aceasta compozitie si am prajit la foc potrivit fff bine, pana s-au rumenit.


am asezat pe farfurie si salata verde creata preparata cu o vinegretta si rosii taiate feliute, ca si garnitura. am asezat si carnita si am servit cu mare, mare pofta!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adasev12 1

06.02.2011, 23:02

kamy....

Teo 1

09.02.2011, 21:48

arata bine portioara !

adasev12 1

09.02.2011, 23:29

Teo...mersi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor