Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
pe cele care ati ramas flamande...va poftesc la cina...cam tarzior, dar bine si asa....
aripioarele de pui le-am curatat bine, le-am parlit la aragaz de par si le-am pus la fiert in apa cu vegeta doar. cand s-au fiert le-am scos la racit.le-am presarat cu sare, piper si oregano si le-am taiat jumatati.
cartofii i-am curatat si taiat cubulete apoi i-am fiert in apa cu vegeta , i-am scurs si i-am lasat la racit.
am facut maioneza dintr-un galbenus.
cand s-au racit cartofii i-am presarat cu vegeta si i-am amestecat usor cu maioneza.
am pus pe farfurie si am presarat patrunjel verde taiat. am adaugat si cateva masline.
am batut un ou f bine, am adaugat pesmet direct in ou cat sa iasa asa ca o pasta nici subtire nici groasa, am dat bucatile de care prin aceasta compozitie si am prajit la foc potrivit fff bine, pana s-au rumenit.
am asezat pe farfurie si salata verde creata preparata cu o vinegretta si rosii taiate feliute, ca si garnitura. am asezat si carnita si am servit cu mare, mare pofta!!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult