Cartofi noi cu bacon

de MotanLaOale in Porc, 12 Iun 2014 | 10395 vizualizari

 

Buni este de vina ca a postat asa ceva, si am salinat, si a trebuit sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 500-600g cartofi noi
  • 100g bacon
  • 100g ciolan afumat
  • 50g cascaval Delaco
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati potrivite.


Se pun la prajit in baie de ulei.


Baconul si ciolanul afumat se taie fasii si se pun la prajit cu o lingura de ulei in wook.


Se prajesc si se intorc pe toate partile.


Cand cartofii sunt aproape facuti se scot din baia de ulei, se scurg si se pun peste bacon in wook.


Se mai prajesc putin impreuna amestecandu-se prin miscarea wook-ului.


Se sareaza si pipereaza dupa gust.


La final se rade cascaval pe deasupra.


Este foarte bun cu usturoi nou.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cartofii se pot praji si direct in wook si vor issi mai moi, nu asa crocanti ca in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

13.06.2014, 18:08

laura_n 1

16.06.2014, 15:50

esti banat, Motanele, atat de banat (((((((

MotanLaOale 1

16.06.2014, 16:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Carnati cu cartofi la cuptor