Cartofi noi cu branza

de Bunica in Mancaruri de legume, 21 Mai 2013 | 2366 vizualizari

 

Astazi am mers in piata dupa petale de trandafir pentru dulceata.Si ca pzicala"daca nu sunt lumanari iau branza",n-am gasit petale si am luat cartofi noi.Am facut "Carofi noi cu branza "la cuptor. Au fost foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 1 legatura de usturoi
  • 300 g. branza de capra
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza:

Cartofii spalati si curatati i-am pus in tava.

Usturoiul spalat,curatat si pisat cu sare l-am pus peste ei.

Deasupra am turnat uleiul.

Am sarat,piperat ,am pus apa pana la jumatatea lor si i-am bagat in cuptorul incins la 175 grade.

Cat cartofii au stat in cuptor am ras branza.

Dupa 30 de minute am scos tava,am pus branza deasupra si i-am mai bagat in cuptor pentru inca 10 minute.

Mararul l-am tocat marunt si l-am pus deasupra cartofilor cand i-am scos din cuptor.

Se servesc simpli sau cu salata.

TIPS-URI

1

Cartofii i-am spalat bine(erau plini de pamant) si i-am curatat cu un burete din plastic (din cel pentru frecat cratitile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (31)

_Alina_ 1

22.05.2013, 09:22

Singurii cartofi carora nu pot sa le rezist sunt cei noi, iar in aceasta combinatie sunt dementiali!

Geanina87 1

22.05.2013, 15:54

ce bunatate

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:27

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu branza, la cuptor