Cartofi noi cu branza, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 1188 vizualizari

 

Din categoria ''am aburit-o si-n seara asta''...............:))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • cca 700-800 g cartofi noi
  • 200 g branza de oaie
  • 50 ml ulei
  • un praf de sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza, la cuptor:

Mai intai curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in 4, apoi ii asezam intr-o tava de lut, presaram un pic de sare ( nu foarte multa ca e si branza sarata), apoi adaugam uleiul si amestecam bine . Acoperim tava cu hartie de copt si o bagam la cuptor cca 1 ora, apoi scoatem hartia de copt, presaram branza rasa deasupra si mai dam la cuptor cac 10 min. scoatem din cuptor si presaram piper.Cam asta-i toata treaba, i-am servit cu niste snitele, ca nu intrau asa goi....:))))))))))))))))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

AndrutzaP 1

10.06.2016, 09:12

Andreea Caroline 1

12.06.2016, 12:04

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet la cuptor