Ghiveci de legume

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 4 Aug 2010 | 10451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei
  • ceapa
  • vinete
  • dovlecei
  • rosii
  • oua
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Am spalat, curatat si tocat toate legumele.

Intr-o cratita am pus prima data ardeiul si ceapa sa se caleasca usor in ulei si condimentate cu sare si piper. Cand s-au muiat am adaugat vinetele tocate apoi am pus dovleceii taiati cubulete. Cand legumele amintite mai sus au fost aproape facute am pus si rosiile decojite si taiate cubulete.

Dupa ce s-au facut toate legumele inainte de a opri focul am pus ouale batute ca pentru omleta si am amestecat bine ca sa se distribuie oul prin tot ghiveciul.

A fost tare bun...am servit cu paine prajita la toaster.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

05.08.2010, 01:38

corina, nadina...multumesc ...va astept la masa

dorind15 1

14.09.2010, 21:49

ai spus asa in reteta "Cand s-au muiat am adaugat vinetele tocate " , Sa inteleg ca vinetele au fost coapte si tocate ? sau au fost si ele puse cubulete. Si daca au fost puse cubulete au fost "tratate" inainte cu ceva ? sare,lamaie,otet ? ca altfel se inegresc

adry88 1

30.05.2011, 21:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Veggie mix de primavara