Ghiveci de legume

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 4 Aug 2010 | 6802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei
  • ceapa
  • vinete
  • dovlecei
  • rosii
  • oua
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Am spalat, curatat si tocat toate legumele.

Intr-o cratita am pus prima data ardeiul si ceapa sa se caleasca usor in ulei si condimentate cu sare si piper. Cand s-au muiat am adaugat vinetele tocate apoi am pus dovleceii taiati cubulete. Cand legumele amintite mai sus au fost aproape facute am pus si rosiile decojite si taiate cubulete.

Dupa ce s-au facut toate legumele inainte de a opri focul am pus ouale batute ca pentru omleta si am amestecat bine ca sa se distribuie oul prin tot ghiveciul.

A fost tare bun...am servit cu paine prajita la toaster.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

05.08.2010, 01:38

corina, nadina...multumesc ...va astept la masa

dorind15 1

14.09.2010, 21:49

ai spus asa in reteta "Cand s-au muiat am adaugat vinetele tocate " , Sa inteleg ca vinetele au fost coapte si tocate ? sau au fost si ele puse cubulete. Si daca au fost puse cubulete au fost "tratate" inainte cu ceva ? sare,lamaie,otet ? ca altfel se inegresc

adry88 1

30.05.2011, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!