Cartofi noi cu branza

de Bunica in Mancaruri de legume, 21 Mai 2013 | 2941 vizualizari

 

Astazi am mers in piata dupa petale de trandafir pentru dulceata.Si ca pzicala"daca nu sunt lumanari iau branza",n-am gasit petale si am luat cartofi noi.Am facut "Carofi noi cu branza "la cuptor. Au fost foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 1 legatura de usturoi
  • 300 g. branza de capra
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza:

Cartofii spalati si curatati i-am pus in tava.

Usturoiul spalat,curatat si pisat cu sare l-am pus peste ei.

Deasupra am turnat uleiul.

Am sarat,piperat ,am pus apa pana la jumatatea lor si i-am bagat in cuptorul incins la 175 grade.

Cat cartofii au stat in cuptor am ras branza.

Dupa 30 de minute am scos tava,am pus branza deasupra si i-am mai bagat in cuptor pentru inca 10 minute.

Mararul l-am tocat marunt si l-am pus deasupra cartofilor cand i-am scos din cuptor.

Se servesc simpli sau cu salata.

TIPS-URI

1

Cartofii i-am spalat bine(erau plini de pamant) si i-am curatat cu un burete din plastic (din cel pentru frecat cratitile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

_Alina_ 1

22.05.2013, 09:22

Singurii cartofi carora nu pot sa le rezist sunt cei noi, iar in aceasta combinatie sunt dementiali!

Geanina87 1

22.05.2013, 15:54

ce bunatate

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:27

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu branza, la cuptor