Cartofi noi cu branza la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 6347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 350g branza de oaie framantata
  • 250g smantana
  • 2 oua
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat
  • 50g cascaval
  • unt, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza la cuptor:

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert in apa cu sare taiati rondele.Cand sunt aproape fierti se strecoara si se lasa la racit.


Intre timp, branza cu 100g smatana si un ou se amesteca bine.


Restul de smantana, oul si patrunjelul verde tocat marunt se bat impreuna pana la omogenizare.


Un vas de yena il ungem cu unt, presaram pesmet dupa care asezam rindele de cartofi intr-un strat. Se presara deasupra sare si piper dupa gust si punem deasupra amestecul de branza apoi restul de cartofi. Se toarna deasupra amestecul de smantana iar cascavalul ras se presara deasupra.


Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.


Se poate servi ca si garnitura sau ca atare. Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Cred ca ar merge in loc de patrunjel si marar dar noua nu ne place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:44

buni

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 22:54

bun

Teo 1

16.06.2011, 23:15

au un miros imbatator cartofiicu branza scosi din cuptor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel