Cartofi noi cu kaizer la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 5710 vizualizari

 

O mancare usoara, perfecta pentru cina!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi noi (am avut eu)
  • 100 g kaizer
  • 1 lg ulei
  • sare, piper
  • verdeturi italiene Kotanyi
  • boia
  • ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g cas de capra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu kaizer la cuptor:

Se curata cartofii, se taie in bucati potrivit de mari (depinde cat sunt de mari cartofii) si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt pe jumatate fierti se scurg de apa si se lasa deoparte.


Kaizerul se taie fasiute si se prajesc in putin ulei. Se amesteca usor cartofii impreuna cu kaizerul, se condimenteaza cu piper si boia si se rastoarna totul intr-un vas de ceramica uns cu ulei. Se rasnesc deasupra verdeturi italiene si se da la cuptor la 190 de grade pentru cca 40 minute.


Se scoate vasul din cuptor, se rade deasupra casul de capra si se mai lasa 10 minute la cuptor. Se presara patrunjel verde tocat si se poate servi ca atare alaturi de o salata verde, sau ca garnitura.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Este de preferat sa folositi cartofii noi rosii si cu atat mai bine daca sunt mai maruntei.

2

Se pot condimenta si cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Corinuta 1

03.06.2015, 13:15

Foarte buna idee mi-ai dat Mire!

EllaMony 1

04.06.2015, 11:06

Aletta 1

04.06.2015, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai