Piftie in coaja de ou

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 6173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 2picioruse de porc
  • 1piept de pui
  • zarzavat de supa
  • 2plicuri gelatina
  • 2foi de dafin
  • 1lingura boabe de piper
  • 1capatana de usturoi,sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie in coaja de ou:

Intr-o oala de 5l,am pus piciorusele curatate,spalate,sa fiarba impreuna cu zarzavatul curatat,spalat si taiat rondele mari,dafinul,piperul boabe si 1lingura de sare;am lasat sa fiarba incet 2ore,spumuind din cand in cand;la jumatatea timpului am adaugat si pieptul;dupa ce totul e fiert foarte bine,am strecurat,am adaugat usturoiul pisat,dupa 1-2 clocote,am strecurat din nou,de data asta prin tifon,am condimentat si am adaugat gelatina dizolvata intr-o ceasca de apa rece;


cat timp au fiert ingredientele,am pregatit ouale;le-am spart cu grija in partea mai rotunda,am decojit putin,am rasturnat continutul,apoi coaja am spalat-o cu apa rece;am pus in ele cate o rondea de morcov,frunze de patrunjel,cubulete de carne,apoi zeama;am pus ouale in cofrag si le-am dat la frigider pana a doua zi cand le-am decojit si le-am pus pe platou;au fost tentatia serii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie in coaja de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

19.05.2011, 17:42

Bunica 1

19.05.2011, 19:34

Ce bine arataaaa!

Bucataras Medi 1

24.05.2011, 07:24

grozav de bine arata,,,,,,,,,,,,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!