Cartofi noi cu marar si usturoi

de Camelya in Mancaruri de legume, 22 Iun 2017 | 868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • marar
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • branza rasa (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu marar si usturoi:

Umplem un castron cu apa. Adaugam cartofii. Ii curatam cu un cutit, ii spalam, apoi ii punem la fiert intr-o oala cu apa si sare. Ii fierbem pentru aproximativ 10 minute. Eu i-am verificat cu o frigaruie. Scoatem cartofii pe servetele absorbante.


Intr-o tigaie mai adanca, punem ulei. Cand uleiul este incins, adaugam cartofii. Ii prajim pe toate partile. Ii scoatem pe servetele absorbante. Curatam usturoiul si il spalam. Il trecem prin presa de usturoi, iar apoi il punem intr-un castronel. Il amestecam cu o lingurita de ulei si sare dupa gust. Spalam mararul si il tocam marunt. Punem cartofii intr-un bol. Adaugam usturoiul si mararul. Acoperim bolul cu o farfurie si il scuturam usor, de cateva ori. Eu i-am servit cu branza rasa. Sunt deliciosi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu marar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Camelya 1

24.06.2017, 10:26

kytz 1

24.06.2017, 17:39

Pffff, prea buni, prea ca la țară !

Camelya 1

24.06.2017, 18:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana