Cartofi noi cu patrunjel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 4770 vizualizari

 

sant grozavi

 

INGREDIENTE

  • 1-2 kg cartofi noi(depinde de cate persoane santeti)
  • ulei de masline 5-6 linguri
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu patrunjel:

Se curata cartofii si se pun la fiert 20 minute (se pot fierbe si in coaja )


se pun apoi intr-o craticioara cu ulei si se calesc putin cateva minute, apoi se condimenteaza dupa care se pune patrunjelu verde si se amesteca (sa nu se zdrobeasca)


se servesc ca si garnitura ,.sant grozavi de buni,cel putin noua ne plac tare mult ... abia am asteptat sa apara cartofi noi


Este o garnitura foarte rapida si foarte gustoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

15.04.2010, 14:10

danuta mersi mult

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 15:13

Arata foarte bine,sunt sigura ca sunt deliciosi.Felicitari draga nadina73.Toate furculitele le ai de la mine.

nadina73 1

16.04.2010, 11:17

multumesc tare mult dicarmencitta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz