Cartofi noi la cuptor

de Aletta in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2015 | 2261 vizualizari

 

Cartofii noi la cuptor sunt preferatii mei, si in zilele acestea caniculare,merge ceva repede si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 linguri de ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • boia
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Se curata cartofi de coaja,se spala bine,se adauga uleiul,busuiocul,oregano,sare,boia,piper.

Se pune folie de aluminiu si se introduc in cuptorul preincalzit timp de 20 minute.
Dupa 20 de minute,se scoate folia si se mai lasa inca 20 minute.

Eu i-am folosit ca garnitura pentru niste piept de pui la gratar si gordon-bleu pentru masa de pranz.

Foarte bun :)

TIPS-URI

1

Recomand sa se curete doar de pielita, au un gust mult mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Aletta 1

09.07.2015, 12:33

Rocsi 1

09.07.2015, 21:23

Vin la masa, ca tare imi mai plac cartofii astia!

Andra_Constantinescu 1

14.07.2015, 22:58

Ador cartofii la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor în sos de vin