Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 19 Iun 2016 | 678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi noi
  • 1 capatana usturoi nou
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • apa carbogazificata (optional)
  • 100 grame branza de capra
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra:

Cartofii se spala bine si se curata. Se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20-30 de minute, pana devin crocati si sunt gatiti complet.


Intre timp, se curata usturoiul si se adauga in vasul unui mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta omogena, apoi se adauga apa sau apa carbogazificata, pana ajunge la consistenta dorita.


Se taie ceapa rondele, castravetele se cresteaza cu o furculita si se taie felii, iar rosiile cuburi.


Se amesteca cu frunzele de salata.


Separat se amesteca 4 linguri de ulei de masline extra virgin cu 2 linguri otet din orez, sare si piper si se adauga peste salata. Se amesteca usor.


Se servesc cartofii cu felii de branza de capra, mujdei de usturoi si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.06.2016, 19:51

Ador cartofii noi!

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:23

Camelya 1

20.06.2016, 11:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida