Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 19 Iun 2016 | 2153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi noi
  • 1 capatana usturoi nou
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • apa carbogazificata (optional)
  • 100 grame branza de capra
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra:

Cartofii se spala bine si se curata. Se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20-30 de minute, pana devin crocati si sunt gatiti complet. 

Intre timp, se curata usturoiul si se adauga in vasul unui mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta omogena, apoi se adauga apa sau apa carbogazificata, pana ajunge la consistenta dorita. 

Se taie ceapa rondele, castravetele se cresteaza cu o furculita si se taie felii, iar rosiile cuburi. 

Se amesteca cu frunzele de salata. 

Separat se amesteca 4 linguri de ulei de masline extra virgin cu 2 linguri otet din orez, sare si piper si se adauga peste salata. Se amesteca usor. 

Se servesc cartofii cu felii de branza de capra, mujdei de usturoi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ardei