Cartofi piure cu snitel cu susan

de - TABITA - in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 3102 vizualizari

 

Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg cartofi
  • 150 ml lapte cald
  • 4 felii de carne pentru snitele
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 150 g susan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi piure cu snitel cu susan:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se adauga laptele cald si se paseaza pana rezulta un piure.


Feliile de snitel se bat usor pe ambele parti cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper.


Ouale se bat bine.


Intr-o farfurie punem pesmet, iar in alta susan.


Se trec snitelele prin ou, pesmet, iar ou si apoi susan.


Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se pun snitelele sa se prajeasca la foc mediu pentru 5-10 minute pe ambele parti.


Apoi se scot pe un servetel ca sa se absoarba grasimea.


Se aseaza pe farfurie si se servesc cu cartofii piure.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se servesc cu salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi piure cu snitel cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

- TABITA - 1

03.11.2013, 12:51

diaconta 1

03.11.2013, 20:40

mancare adevarata

- TABITA - 1

03.11.2013, 21:16

Da, asa-i Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu carne de pui